Tuotemerkkimme

Valoya tunnetaan tutkimuspainotteisena kasvienviljelyn LED-valaistusratkaisujen toimittajana. Patentoidut, laajat spektrimme optimoivat kasvien kasvua viljelytieteissä, kasvintuotannossa (kasvihuone, CEA, lääkekasvit ja vertikaalinen viljely) ja muissa (levät jne.). Yli 600 kasvikokeen ja yli 300 kasvilajin avulla olemme alan tietämyksen johtava toimija. Valoyalla on tytäryhtiöt Yhdysvalloissa ja Intiassa, jotka palvelevat kyseisten maiden markkinoita.

GreenluxLight on edistyneiden LED-yleisvalaistusratkaisujen edelläkävijä. GreenluxLight-valaisimet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, mikä antaa valaisimille pohjoismaisen ilmeen ja muotoilun. GreenluxLightilla on vahva kokemus vähittäismyymälöiden, parkkihallien, varastojen ja teollisuustilojen valaistuksesta, ja se on ollut ensisijainen valinta näihin kohteisiin Pohjoismaissa vuodesta 2007 lähtien.

Tilastomme

Maat, joihin myyty
0 +
Kansainvälinen toiminta
> 0 %
Vuosien kokemus LED-valaistusmarkkinoilta
0 +
Käytetyt kierrätettävät materiaalit
0 %

Referenssit

Tietoa meistä

Vuodesta 2007 lähtien saavutettuun huippuosaamiseen perustuen olemme sitoutuneet edistämään innovaatioita, jotka auttavat edistämään LED-teollisuutta kohti kestävämpää ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta.

Olemme korkealaatuinen LED-valaisimien suunnittelija ja valmistaja Suomessa. Syvään juurtuneiden pohjoismaisten arvojen avulla pyrimme tarjoamaan korkealaatuisia, kestäviä ja teknisesti edistyksellisiä LED-valaisimia. Yrityksellämme on kaksi tuotemerkkiä, Valoya ja GreenluxLight, jotka keskittyvät kasvatusviljely- ja yleisvalaistusmarkkinasegmentteihin. Valoya auttaa kasvinviljelijöitä ja tutkijoita maailmanlaajuisesti parantamaan kasvien viljelyä ensiluokkaisella puutarhan LED-valaistuksella alan johtavan kasvibiologisen tutkimuksen ja kehityksen avulla. GreenluxLight tuottaa energiansäästöjä asiakkaille maailmanlaajuisesti energiatehokkailla yleisvalaistusratkaisuillaan. Molemmat tuotemerkit tarjoavat huolellisesti suunniteltuja, korkealaatuisia LED-valaisimia, jotka soveltuvat pieniin ja suuriin asennuksiin ja joihin sijoitetun pääoman tuotto on kilpailukykyinen. 

Yhteystiedot


Esa Ruohomäki
Myyntipäällikkö


Ossi Laine
Myyntipäällikkö
ossi.laine@greenlux.com
+358 46 875 2720

Thank you!

We will contact you soon