Home / References / Q-Park Louhi

Q-Park Louhi

TURKU, SUOMI

Turun Louhi-pysäköintihalli rakennettiin vuonna 2001. Pysäköintihalli on jaettu kahteen kerrokseen, joissa molemmissa on 300 pysäköintipaikkaa, joten kokonaiskapasiteetti on 600 paikkaa. Maanalaisiin pysäköintialueisiin johtava ajotunneli on noin 350 metriä pitkä.

Pysäköintilaitos kunnostettiin vuoden 2019 alussa. Kunnostushankkeeseen sisältyi seinien ja kattojen korjauksia ja maalausta, saniteettitilojen rakentamista sekä valaistusjärjestelmän täydellistä nykyaikaistamista.

Greenluxin ja Q-Parkin tapaamisen aikana pysäköintitalon ylläpitäjä Q-Park kertoi kiinnostuksestaan nykyaikaiseen valaistustekniikkaan. He keskittyivät energiatehokkuuteen, pitkään käyttöikään ja pidennettyyn takuuseen. Greenluxin Suomessa valmistama GPE-tuotesarja osoittautui erinomaiseksi vastaukseksi näihin tarpeisiin.

Greenlux toimitti maalis-huhtikuun 2019 välisenä aikana yli 550 GPE-sarjan valaisinta asennettavaksi Louhiin. Pysäköintikerrosten, tunnelin ja huoltotilojen sähköistäminen ja asentaminen tapahtui touko-kesäkuussa.

Thank you!

We will contact you soon